Kinderbed Alpha 198x86

Speciale prijs € 299,00 Normale prijs € 427,00
Op voorraad
SKU
5407003117073-EUR-2P_IMAT-198x86

Gratis, snell en 100% veilige levering met eigen transport!(Levering 3-10 werkdagen)

DE PROMOTIE EINDIGT NA:

Het bed voor kinderen en tieners Alpha combineert duurzaamheid en robuustheid met een interessant ontwerp. Het is gemaakt van hoogwaardige MDF, bedekt met drie lagen niet-giftige vernis op waterbasis, die niet alleen de veiligheid van het gebruik, maar ook de geweldige look van het bed beïnvloedt - de kleuren zijn duurzaam en vervagen niet. Het Alpha-model wordt geleverd in twee verschillende kleuren: het bedlichaam is verkrijgbaar in wit of grijs, terwijl de bovenbladen zijn bedekt met stickers met kleurrijke afbeeldingen in tien sprookjesachtige patronen om uit te kiezen. Opdrukken worden gemaakt op de hoogste kwaliteit folie en vastgezet met een laminaat, waardoor ze bestand zijn tegen beschadiging. U heeft dus een totale impact op hoe uw kinderbed eruit zal zien.

In de constructie gebruiken we alleen frames gemaakt van elastische FLEX-strips. Het Alpha-model kan over twee bedden worden verdeeld dankzij de extra matras die op de uittrekbare basis is geplaatst. Deze oplossing bespaart veel ruimte, die uitzonderlijk goed werkt in kleinere kamers, waardoor er overdag ruimte is voor gebruik en tegelijkertijd uw kinderen een comfortabele nachtrust garandeert. Er werden aanvullende beschermende barrières aangebracht, waardoor elk kind zal worden vergezeld van een vredige en veilige slaap.

Het ontwerp van het Alpha-bed door zijn vorm maakt het niet alleen een slaapplaats, maar ook een uiterst belangrijk element in de omgeving. Welk kind zou geen bed in een kamer willen hebben met een kleurrijke afdruk van zijn sprookjesheld? Vanaf hier is het slechts een stap naar een geweldig avontuur!

U ONTVANGT:
Kinderbed Alpha
Bedbodems
Veiligheidsbarrières

Meer informatie
Show Time Countdown Ja
Show Product on Homepage Ja
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Kinderbed Alpha 198x86

Bekijk ons hele assortiment, klik hier of Interieurtips van H6, klik hier

Transportkosten: België GRATIS, Nederland GRATIS (Levering 3-10 werkdagen).

Betalingsmogelijkheden:

Ideal
iDeal 
KBC
KBC 
Ing
ING Homepay 
Belfius
Belfius 
VISA
VISA 
mastercard
Mastercard 
American Express
American Express
Bancontant
Bancontact 
IBAN
Banktransfer 
Paypal
Paypal 
Noteer eveneens dat u cookies op uw computer kunt weigeren of verwijderen via de instellingen van uw browser.
BTW BE 0880.998.540, bankrekeningnummer KBC: 738-0 179544-19 IBAN : BE39 7380 1795 4419, BIC/SWIFT : KREDBEBB,
Copyright © 2018 Www.H6.be, All rights reserved.