Kinderbed Jairus 191x86

Speciale prijs € 240,00 Normale prijs € 343,00
Op voorraad
SKU
5407003117028-EUR-2P_XAM-191x86

Gratis, snell en 100% veilige levering met eigen transport!(Levering 3-10 werkdagen)

DE PROMOTIE EINDIGT NA:

Kinderbed Jairus combineert duurzaamheid en robuustheid met een interessant ontwerp. Het is gemaakt van geselecteerd dennenhout van de eerste kwaliteit, hoogwaardige MDF en bedekt met drie lagen niet-giftige vernis op waterbasis, die niet alleen de veiligheid van het gebruik, maar ook de geweldige uitstraling van het bed aantast - de kleuren zijn duurzaam en vervagen niet. Het Jairus-model is verkrijgbaar in vele kleurvarianten, die we vrij met elkaar kunnen samenstellen. Het bed is verkrijgbaar in de kleuren van natuurlijk grenen of elzenhout, terwijl de laden zijn gemaakt van MDF bedekt met vernis in vijf kleuren om uit te kiezen.

Het Jairus-bed is verkrijgbaar in 3 patronen, waarbij de vormen van de trein, vlinders en harten in het MDF-paneel zijn gesneden. Als gevolg hiervan krijgen de toppen van het bed een interessante vorm en genieten ze van het oog met kleur en vorm.

In de constructie gebruiken we alleen frames gemaakt van elastische FLEX-strips. Het model Jairus heeft de mogelijkheid om zich in twee bedden te verspreiden dankzij een extra matras op een uittrekbare basis. Deze oplossing bespaart veel ruimte, die uitzonderlijk goed werkt in kleinere kamers, waardoor er overdag ruimte is voor gebruik en tegelijkertijd uw kinderen een comfortabele nachtrust garandeert. Er zijn aanvullende beschermende barrières aangebracht, waardoor uw kind zal worden vergezeld door een rustige en veilige slaap. De set bevat ook een diepe en praktische lade die kan worden gebruikt als een container voor beddengoed of speelgoed.

Het ontwerp van het Jairus bed door zijn vorm maakt het niet alleen een slaapplaats, maar ook een uiterst belangrijk element van de omgeving. Dankzij de prachtige kleuren van natuurlijk hout is het zowel geschikt voor jonge kinderen als voor jonge mensen. Het zal het interieur van onze kinderkamer nieuw leven inblazen en ervoor zorgen dat ze aangename en onvergetelijke momenten beleven tijdens plezier en ontmoetingen met vrienden.

U ONTVANGT:
Kinderbed Jairus
bedbodem
diepe schuif op wielen
verwijderbare veiligheidsrek

Meer informatie
Show Time Countdown Ja
Show Product on Homepage Ja
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Kinderbed Jairus 191x86

Bekijk ons hele assortiment, klik hier of Interieurtips van H6, klik hier

Transportkosten: België GRATIS, Nederland GRATIS (Levering 3-10 werkdagen).

Betalingsmogelijkheden:

Ideal
iDeal 
KBC
KBC 
Ing
ING Homepay 
Belfius
Belfius 
VISA
VISA 
mastercard
Mastercard 
American Express
American Express
Bancontant
Bancontact 
IBAN
Banktransfer 
Paypal
Paypal 
Noteer eveneens dat u cookies op uw computer kunt weigeren of verwijderen via de instellingen van uw browser.
BTW BE 0880.998.540, bankrekeningnummer KBC: 738-0 179544-19 IBAN : BE39 7380 1795 4419, BIC/SWIFT : KREDBEBB,
Copyright © 2018 Www.H6.be, All rights reserved.