Stapelbed Philip 3 Color 190x80

Speciale prijs € 535,00 Normale prijs € 765,00
Op voorraad
SKU
5407003116885-EUR-LOC_3_TSIWT-190x80

Gratis, snell en 100% veilige levering met eigen transport!(Levering 3-10 werkdagen)

DE PROMOTIE EINDIGT NA:

Stapelbed voor kinderen en tieners Philip 3 COLOR combineert duurzaamheid en robuustheid met een interessant ontwerp. Het is gemaakt van hoogwaardig meubelbord en MDF-plaat en is bedekt met drie lagen niet-giftige vernis op waterbasis. Dit heeft niet alleen invloed op de veiligheid van het gebruik, maar ook op het geweldige uiterlijk van het bed: de kleuren zijn duurzaam en vervagen niet. Het Philip 3 COLOR-model is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, die we vrij met elkaar kunnen samenstellen. Het lichaam van het bed is verkrijgbaar in wit of grijs, terwijl de borden en de lade zijn bedekt met vernis in vijf kleuren om uit te kiezen. U hebt dus volledige invloed op hoe het bed van uw kind eruit zal zien.

In de constructie gebruiken we alleen frames gemaakt van elastische FLEX-strips. Het bed is voorzien van een ladder en we besluiten of het tijdens de eerste montage rechts of links moet zijn. Het model Philip 3 COLOR kan over drie bedden worden verdeeld dankzij de extra matras die op de uittrekbare basis is geplaatst. Deze oplossing bespaart veel ruimte, die uitzonderlijk goed werkt in kleinere kamers, waardoor er overdag ruimte is voor gebruik en tegelijkertijd uw kinderen een comfortabele nachtrust garandeert. Er zijn extra beschermende barrières aangebracht, waardoor uw kinderen kunnen genieten van een rustige en veilige slaap. De set bevat ook een diepe en praktische lade die kan worden gebruikt als een container voor beddengoed of speelgoed.

Het ontwerp van het Philip 3 bed door zijn vorm maakt het niet alleen een slaapplaats, maar ook een uiterst belangrijk element in de omgeving. Dankzij mooie en intense kleuren zal het interieur van onze kinderkamer nieuw leven worden ingeblazen en het mogelijk maken om aangename en onvergetelijke momenten te ervaren tijdens het spelen met vrienden.

U ONTVANGT:
stapelbed Philip 3
veiligheidsbarrières
lade op wielen
bedboddems

Meer informatie
Show Time Countdown Ja
Show Product on Homepage Ja
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Stapelbed Philip 3 Color 190x80

Bekijk ons hele assortiment, klik hier of Interieurtips van H6, klik hier

Transportkosten: België GRATIS, Nederland GRATIS (Levering 3-10 werkdagen).

Betalingsmogelijkheden:

Ideal
iDeal 
KBC
KBC 
Ing
ING Homepay 
Belfius
Belfius 
VISA
VISA 
mastercard
Mastercard 
American Express
American Express
Bancontant
Bancontact 
IBAN
Banktransfer 
Paypal
Paypal 
Noteer eveneens dat u cookies op uw computer kunt weigeren of verwijderen via de instellingen van uw browser.
BTW BE 0880.998.540, bankrekeningnummer KBC: 738-0 179544-19 IBAN : BE39 7380 1795 4419, BIC/SWIFT : KREDBEBB,
Copyright © 2018 Www.H6.be, All rights reserved.