Stapelbed voor kinderen en jongeren Telly 3 90x200

Speciale prijs € 504,00 Normale prijs € 720,00
Op voorraad
SKU
5407003116595-EUR-3_XAM-90x200

Gratis, snell en 100% veilige levering met eigen transport!(Levering 3-10 werkdagen)

DE PROMOTIE EINDIGT NA:

Stapelbed Telly voor kinderen en jongeren combineert duurzaamheid en degelijkheid met een interessant ontwerp. Het wordt geproduceerd uit geselecteerde dennenhout van het eerste leerjaar en hoogwaardige MDF, bedekt met drie lagen van niet-giftige verf water, die niet alleen de veiligheid vloeit, maar ook ziet er geweldig uit bed - de kleuren zijn duurzaam en niet vervagen. Het Telly-model is verkrijgbaar in vele kleurvarianten, die we vrij met elkaar kunnen samenstellen. Het lichaam van bedden beschikbaar in de kleuren van de natuurlijke grenen of elzen, en de laden zijn gemaakt van MDF gelakt in vijf kleuren om uit te kiezen.

Telly bed is verkrijgbaar in drie modellen, waar in de MDF-plaat is gesneden vormen trainen vlinders en harten. Als gevolg hiervan krijgen de toppen van het bed een interessante vorm en genieten ze van het oog met kleur en vorm.

In de constructie gebruiken we alleen frames gemaakt van elastische FLEX-strips. Het bed is voorzien van een ladder en we besluiten of het tijdens de eerste montage rechts of links moet zijn. Het Telly 3-model kan over drie bedden worden verdeeld dankzij de extra matras die op de uitschuifbare basis is geplaatst. Deze oplossing bespaart veel ruimte, die uitzonderlijk goed werkt in kleinere kamers, waardoor er overdag ruimte is voor gebruik en tegelijkertijd uw kinderen een comfortabele nachtrust garandeert. Er zijn aanvullende beschermende barrières aangebracht, waardoor uw kind zal worden vergezeld door een rustige en veilige slaap. De set bevat ook een diepe en praktische lade die kan worden gebruikt als een container voor beddengoed of speelgoed.

Het ontwerp van het Telly-bed door zijn vorm maakt het niet alleen een slaapplaats, maar ook een uiterst belangrijk element van de omgeving. Dankzij de prachtige kleuren van natuurlijk hout is het zowel geschikt voor jonge kinderen als voor jonge mensen. Het zal het interieur van onze kinderkamer nieuw leven inblazen en ervoor zorgen dat ze aangename en onvergetelijke momenten beleven tijdens plezier en ontmoetingen met vrienden.

Buitenafmetingen/dimensions extérieures/External dimensions:
208x170x97 cm.

U ONTVANGT:

Stapelbed Telly 3
Veiligheidsbarrières
Lade op wielen
Lattenbodems

Meer informatie
Show Time Countdown Ja
Show Product on Homepage Ja
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Stapelbed voor kinderen en jongeren Telly 3 90x200

Bekijk ons hele assortiment, klik hier of Interieurtips van H6, klik hier

Transportkosten: België GRATIS, Nederland GRATIS (Levering 3-10 werkdagen).

Betalingsmogelijkheden:

Ideal
iDeal 
KBC
KBC 
Ing
ING Homepay 
Belfius
Belfius 
VISA
VISA 
mastercard
Mastercard 
American Express
American Express
Bancontant
Bancontact 
IBAN
Banktransfer 
Paypal
Paypal 
Noteer eveneens dat u cookies op uw computer kunt weigeren of verwijderen via de instellingen van uw browser.
BTW BE 0880.998.540, bankrekeningnummer KBC: 738-0 179544-19 IBAN : BE39 7380 1795 4419, BIC/SWIFT : KREDBEBB,
Copyright © 2018 Www.H6.be, All rights reserved.