Stapelbed voor kinderen en jongeren Zeus 3 90x200

Speciale prijs € 504,00 Normale prijs € 720,00
Op voorraad
SKU
5407003116601-EUR-LOC_3_XAM-90x200

Gratis, snell en 100% veilige levering met eigen transport!(Levering 3-10 werkdagen)

DE PROMOTIE EINDIGT NA:

Stapelbed Zeus COLOR voor kinderen en jongeren combineert duurzaamheid en stevigheid van vakmanschap met een interessant ontwerp. Het is gemaakt van hoogwaardig MDF, bedekt met drie lagen niet-giftige watergedragen lak, die niet alleen de veiligheid van het gebruik, maar ook de geweldige uitstraling van het bed beïnvloedt - de kleuren zijn duurzaam en vervagen niet. Het Zeus-model is verkrijgbaar in vele kleurvarianten, die we vrij met elkaar kunnen samenstellen. Het lichaam van het bed is verkrijgbaar in wit of grijs, terwijl laden in vijf kleuren kunnen worden gekozen.

Het Zeus COLOR-bed is verkrijgbaar in 3 patronen, waarbij de vormen van de trein, vlinders en harten in de MDF-plaat zijn gesneden. Als gevolg hiervan krijgen de toppen van het bed een interessante vorm en genieten ze van het oog met kleur en vorm.

In de constructie gebruiken we alleen frames gemaakt van elastische FLEX-strips. Het bed is voorzien van een ladder en we besluiten of het tijdens de eerste montage rechts of links moet zijn. Het Zeus 3 COLOR-model kan over drie bedden worden verdeeld dankzij de extra matras die op de uittrekbare basis is geplaatst. Deze oplossing bespaart veel ruimte, die uitzonderlijk goed werkt in kleinere kamers, waardoor er overdag ruimte is voor gebruik en tegelijkertijd uw kinderen een comfortabele nachtrust garandeert. Er zijn aanvullende beschermende barrières aangebracht, waardoor uw kind zal worden vergezeld door een rustige en veilige slaap.

Het ontwerp van het Zeus COLOR-bed door zijn vorm maakt het niet alleen een slaapplaats, maar ook een uiterst belangrijk element in de omgeving. Dankzij de prachtige kleuren van natuurlijk hout is het zowel geschikt voor jonge kinderen als voor jonge mensen. Het zal het interieur van onze kinderkamer nieuw leven inblazen en ervoor zorgen dat ze aangename en onvergetelijke momenten beleven tijdens plezier en ontmoetingen met vrienden.

Buitenafmetingen/dimensions extérieures/External dimensions:
208x157x97 cm.

U ONTVANGT:
Stapelbed Zeus 3
Veiligheidsbarrières
Lade op wielen
Lattenbodems

Meer informatie
Show Time Countdown Ja
Show Product on Homepage Ja
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Stapelbed voor kinderen en jongeren Zeus 3 90x200

Bekijk ons hele assortiment, klik hier of Interieurtips van H6, klik hier

Transportkosten: België GRATIS, Nederland GRATIS (Levering 3-10 werkdagen).

Betalingsmogelijkheden:

Ideal
iDeal 
KBC
KBC 
Ing
ING Homepay 
Belfius
Belfius 
VISA
VISA 
mastercard
Mastercard 
American Express
American Express
Bancontant
Bancontact 
IBAN
Banktransfer 
Paypal
Paypal 
Noteer eveneens dat u cookies op uw computer kunt weigeren of verwijderen via de instellingen van uw browser.
BTW BE 0880.998.540, bankrekeningnummer KBC: 738-0 179544-19 IBAN : BE39 7380 1795 4419, BIC/SWIFT : KREDBEBB,
Copyright © 2018 Www.H6.be, All rights reserved.